Selecteer een pagina

Over ons

genieten van online

Een espresso, cappuccino of een latte bereid door een professionele barista is echt genieten. De combinatie van de juiste boon, maling, machine, kennis, bereiding en service zorgt voor deze belevenis.

Wij vinden het belangrijk dat je ook zo geniet als je surft over het web. Elke website die je bezoekt moet jouw verleiden en inspireren. Wat voor website het ook is, een goede uitstraling en gebruiksvriendelijke interface is bepalend voor een gebruiker.

Wij zijn de barista’s van het web. Met meer dan 15 jaar digital ervaring weten wij er het maximale uit te halen. Met de juiste ingredienten en technieken zorgen wij ervoor dat je online succesvol wordt. 

Of het nu gaat om een one pager, een uitgebreide complexe website een webshop of een socialplan. Van strategie tot doorontwikkeling, wij staan voor je klaar. Op elk vakgebied hebben wij experts die werken aan een unieke online beleving!

Langdurige samenwerking

Persoonlijke benadering, het inleven in jouw klant en business, eerlijk en vakkundig advies, dat is webbarista. Wij zijn graag een onderdeel van jouw organisatie, zodat we continu kunnen blijven meedenken en focussen op het beste resultaat. Wij zien ons dan ook als een partner voor de lange termijn.

Koffie?
Neem contact met ons op!

Wij denken graag met je mee over je online ambities in een vrijblijvend gesprek. Stuur een berichtje we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact?
Bel Mark!

Tel: 06 – 23 818 996