Selecteer een pagina

diensten

onze oplossingen

Met krachtige online oplossingen helpen wij jullie je online ambities en doelstellingen waar te maken. Om dat te kunnen doen leveren wij met ons team de volgende diensten:
Strategie
Online succes begint met een uitgedachte strategie. Wij verdiepen ons in jouw organisatie, business en de doelgroep. We werken hier graag met persona’s en user stories. We brengen de situatie in kaart en peilen je ambities. Op basis hiervan bepalen we gezamenlijk de online doelstellingen. Dit is de basis voor een strategisch plan: hoe gaan we deze doelstellingen realiseren en tot een succes maken!
Ontwerp

Binnen enkele seconden beslist een bezoeker of een website aansluit bij zijn/haar verwachting. Voldoet dit niet dan ben je deze potentiële klant kwijt. Wij zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij de wensen en doelstellingen. Het ontwerp zal naadloos aansluiten op de techniek voor een gebruiksvriendelijke klantervaring. Op basis van de doelstellingen en briefing ontwikkelen wij eerst een concept. Na afstemming werken wij dit design verder uit, zodat de bouwers aan de slag kunnen.

Development
Wij zijn specialist in WordPress maar maken ook gebruik van andere Open Source technieken. Niet het CMS maar het doel is leidend voor de keuze van techniek. Of het nu gaat om een one pager, een complex platform of een shop, wij hebben de juiste kennis en expertise. De developers zetten het design naadloos over naar code en alles wordt responsive opgezet. Uitbreidingen en updates kunnen makkelijk en snel verwerkt worden. De site wordt goed beveiligd en na het uitvoerig testen door ons is het de beurt aan jou en kan de website live!
Online marketing
Na de lancering van je website of shop wil je ook bezoekers op je site. Online marketing kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Wij voorzien je graag van tips en advies, zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Maar we helpen je ook graag met het opstellen van een goede uitgedachte marketingstrategie en de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan de inzet van contentmarketing, e-mailmarketing, adverteren en Social marketing.
Content
Goede content is essentieel voor online succes. Je moet de bezoeker inspireren, prikkelen en overtuigen door krachtige teksten en aansluitende fotografie. Daarnaast is het ook nog van belang dat tekst en beeld goed gevonden wordt door zoekmachines. Wij geven tips en advies, maar kunnen je hier ook in ontzorgen. Wij hebben in ons netwerk vele specialisten op elk specialisme en doen hierin graag een voorstel.

Beheer

Wij bieden verschillende opties voor hosting en onderhoud. Wij zorgen dan voor snelle hosting, updates, beveiliging, service en back-ups. Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar voor antwoord op je vragen en vrijblijvend advies. Wil je je website liever zelf onderhouden, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Webbarista is het digitaal bureau voor een unieke online beleving. Wij zorgen ervoor dat je online succesvol wordt. Meer weten of gewoon even sparren, wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een goed gesprek.

Meer weten?

Bel Mark!

Tel: 06 – 23 818 996